Home » Oefenclub voor beginners

Oefenclub voor beginners

 

De praktijk heeft geleerd dat de stap van de beginnerscursussen naar een bridgeclub tamelijk groot is. Om de weg naar een bridgeclub te vergemakkelijken hebben we de oefenclub opgericht, die bij voldoende belangstelling de eerste week van oktober van start gaat en duurt tot april.

De Oefenclub voor beginnende bridgers biedt de mogelijkheid om in een aangepast tempo te oefenen met mensen van ongeveer gelijke sterkte.

Elke speelavond/middag begint met een half uur theorie. Van begin oktober tot januari wordt de basis theorie herhaald en vanaf januari wordt de theorie verdiept. Er worden veel uitgezochte spellen gespeeld, waarbij de behandelde theorie in praktijk wordt gebracht.

De oefenclub kent een spelleider eventueel met een assistent, die de deelnemers op verzoek of uit eigen beweging adviezen geeft en vragen beantwoordt.
In principe kan men 2 jaar deelnemen aan de Oefenclub. Hierna wordt logischerwijs de stap naar een bridgevereniging gemaakt om in competitieverband te spelen.

Heb je in het verleden het bridgespel geleerd en wil je het spel weer oppakken, dan kan je ook direct instromen in de oefenclub voor het geval je je nog niet goed genoeg vindt voor een reguliere bridgeclub. Dan wordt wel verwacht dat je een vergelijkbaar niveau hebt als de deelnemers die beginnerscursussen hebben gevolgd. Het maakt niet uit als je een andere beginnerscursus hebt gevolgd.

Vraag hiervoor informatie op bij Remondo Lovisa, tel: 0341-35 03 62

Deelname aan de oefenclub bedraagt €110,- voor 24 lessen. Voor dit bedrag bent u tevens lid van de Nederlandse Bridgebond.

De oefenclub wordt gehouden in Putten

Locatie: Cultureel Centrum Stroud

Wanneer: iedere donderdagavond

Aanvangstijd:19.30 uur

Spelleider/docent:  Remondo Lovisa.